Tapasztalatból beszél – Egy biztosítós lakásában jártunk

A lakásunk, az otthonunk az egyik legféltettebb kincsünk, amire – amilyen módon csak lehet – érdemes vigyáznunk. A biztosításkötés során azonban érdemes szakember segítségét kérni, aki felhívhatja a figyelmünket olyan szempontokra is, amelyekre magunktól nem is gondolnánk.

A Generali Biztosító tanácsadójánál, Kovács Bernadettnél jártunk, aki fontos tapasztalatokat és kellemetlen történeteket is megosztott velünk. Bernadett elmondása szerint a lakásbiztosítás egy olyan alapvető védelem, amelyet mindenki számára ajánlott megfontolni.

A Generali Biztosító egy aktuális ajánlat keretében jelentős kedvezményeket kínál azoknak, akik új lakásbiztosítást kötnek. A 2024. április 30-ig megkötött lakásbiztosításokra akár 48 százalékos kedvezmény is igénybe vehető az első évre. A kedvezmények eléréséhez bizonyos feltételek teljesítése szükséges, mint például az elektronikus számla és kommunikáció használata, valamint a banki átutalás vagy csoportos beszedési megbízás alkalmazása a díjfizetés során.

Fontos megjegyezni, hogy a kedvezményes ajánlatok mellett a lakásbiztosítások igényre szabhatóak, így mindenki számára lehetőség nyílik a személyes igényeinek megfelelő védelem kialakítására. A biztosítási tanácsadók segítségével a lakásbiztosítások még inkább testre szabhatóak, hiszen a szakértők tisztában vannak a legújabb trendekkel és a piaci lehetőségekkel.

A cikkben szereplő információk a Generali Biztosító megbízásából és a HVG BrandLab közreműködésével készültek, a hvg.hu és a HVG hetilap szerkesztőségének részvétele nélkül.