Szőke Rebeka, a Miss Influencer Hungary győztese, melltartó nélküli fotóval hódít

A 25 éves győri Szőke Rebeka, aki tavaly májusban nyerte meg az első Miss Influencer Hungary versenyt, most egy merész fotóval ejtette ámulatba követőit.

Szőke Rebeka, aki nemcsak a szépségkirálynői címet, de egy dubaji álomutazást, 5 millió forintos fődíjat és egy luxusautót is bezsebelt a versenyen, ismét felhívta magára a figyelmet. A győri származású influencer, aki korábban még egy kő-papír-ollót sem nyert meg, most egy étteremben készült, melltartó nélküli fotójával hódít a közösségi médiában.

A versenyen olyan ismert neveket utasított maga mögé, mint Gáspár Virág, Opitz Barbi, Fazekas Vivien, Szarvas Andi és több egykori ValóVilág-szereplőt is. A 100 legjobb tartalomgyártó közül kiemelkedve, Szőke Rebeka meghatódottan fogadta a győzelmet, amelyet most egy újabb sikerként könyvelhet el: egy mélyen dekoltált fekete ruhában és combcsizmában készült fotóval lepte meg követőit.

A barna szépség eddig sem titkolózott gyönyörű alakjával kapcsolatban, de a legújabb, melltartó nélküli képe különösen nagy sikert aratott a rajongók körében.