Reggeli, déli, esti kávé: a pillanatnyi hangulathoz igazított íz

Egy ideális nap során több csésze kávé is hozzátartozik, de gyakran a pillanatnyi hangulatunk és a helyzet határozza meg, hogy milyen kávét fogyasztunk. Sokszor azonban csak azt isszuk, ami éppen a kávégépben van. Teszteltük a De'Longhi Rivelia automata kávégépet, hogy kiderüljön, képes-e megfelelni a változatos ízlésünknek és gyorsan, minőségi kávét biztosítani számunkra.

Reggel a gyors és egyszerű kávéfőzés a cél, ebéd után pedig az energikus maradás. Este pedig gyakran esik jól egy koffeinmentes tejeskávé tejszínhabbal. A különböző kávéfőzési módszerek időt és odafigyelést igényelnek, ami nem mindig fér bele a mindennapi rohanásba. A specialty kávék világa vonz, de a motiváció gyakran hiányzik a minőségi kávé elkészítéséhez. A változatosság kedvelőinek, akik gyorsan és jó minőségben szeretnének különböző kávékat fogyasztani, a De'Longhi Rivelia automata kávéfőző lehet a megoldás. A kávégép a barista tudásával és eszköztárával készíti el a kávét, így pontosabb és kedvesebb emberré válhatunk.

Az első randi

A kávégép összeállítása egyszerű, és a gyors üzembe helyezés lépéseit egy képes ábrán mutatják be. A letisztult dizájnú és homokszínű burkolatú kávégép jól illik a konyhai vagy irodai környezetbe, és több dizájn-elismerést is kapott az IF Design Award-tól. A kávégép különböző színekben elérhető, hogy mindenki megtalálhassa a saját környezetébe leginkább illőt. Az első kávé elkészítése előtt elvégeztem a vízkeménység tesztjét is, mivel a gép vízkőoldást igényelhet a használat során. Az első eszpresszó elkészítése izgalmas volt, és az íze mintha kávézóban készült volna.

Finomhangolás

A De'Longhi Rivelia kávégép egy 3,5”-os színes érintőképernyőn keresztül kommunikál, és rövid, lényegretörő mondatokkal magyarázza el, hogy éppen mit csinál. Az alapbeállítások után kiválaszthattam, hogy milyen kávét szeretnék, és a Bean Adapt technológia segítségével a kávégép a felhasznált kávészemekhez igazodva dolgozik. A kávégép lehetővé teszi, hogy gyorsan másik kávéra váltsak, anélkül, hogy meg kellene várni, hogy kifogyjon a tartályba töltött mennyiség. A kávégép emlékezik a különböző felhasználók (négy profilt állíthatunk be) és a napi kávézási rutinok preferenciáira.

Minden hangulathoz másik kávé

A kávégép lehetővé teszi, hogy személyre szabott kávékat készítsünk, ahol a pohár méretétől kezdve a tejmennyiségig, a kávé intenzitásától a habosítás mértékéig minden beállítható. A kávégép használatával gyorsabban hozzájuthatunk a szakértelemmel elkészített kávéhoz, és több idő marad más teendőkre. A kávérutin bármikor felülírható egy új ötlettel, így a kávézás egyszerűbbé és változatosabbá válik. A növényi tejekkel is működő habosítás és a praktikus tejtartály különösen hasznos funkciók. A De'Longhi Rivelia kávégép ideális választás lehet azok számára, akik időhiányban szenvednek, kísérletező kedvűek, és különböző jó kávékra vágynak.

BRAND & CONTENT

A cikket a Dialogue Creatives készítette a De'Longhi megbízásából, nem az Index szerkesztősége.