Gáspár Zsolti kritikája és elismerése PSG Ogli iránt

Gáspár Zsolti, a televíziós személyiség, nemrégiben osztotta meg véleményét a vagyonos PSG Ogli-ról, aki ismert a pazarló életmódjáról és a Kőgazdag fiatalok című műsorban való szerepléséről.

PSG Ogli gyakran hangoztatja, hogy nincs pénzköltési limitje, és egy héten akár másfél-kétmillió forintot is el tud költeni. A műsorban például egy új barátnőjének 5 millió forintért vásárolt kiskutyát, és nem zavarta, amikor testőre, Papaszita bokszolás közben lerúgta a 10 millió forint értékű csillárját.

Gáspár Zsolti azonban meglepő módon pozitívan nyilatkozott a fiatal milliomosról, miután személyesen is találkoztak. Elmondása szerint Olivér egy komoly és józanul gondolkodó ember, aki nem szállt el magától, és Zsolti nagyon megkedvelte őt. Hozzátette, hogy Olivér még az ikrei korában is van, és nagyon megfontolt, bár úgy véli, hogy jót tenne neki a kétkezi munka, például a disznók vagy a tehenek alól való ganézás.

A találkozásuk egy közös barátjuknak köszönhető, aki tudta, hogy Zsolti szereti a baklavát, és mivel éppen kényszerpihenőn volt, megkérte Oglit, hogy vigyen neki a finomságból. Ogli ezt megtette, ami tovább növelte Zsolti tiszteletét a fiatal iránt.