A Katona József Színház meglepetéskoncertje a Mikszáth téren

Nagy Ervinnel, Rezes Judittal, Pálmai Annával és a készülő, második Csinibaba Táncdalfesztivál több résztvevőjével együtt a Katona József Színház társulata meglepetéskoncertet adott a Mikszáth téren.

A Budapest Park által közzétett videó tanúsága szerint a színház társulata a belváros egyik kedvelt helyszínén, a Mikszáth téren énekelni kezdett, ezzel is beharangozva a május 23-án megrendezésre kerülő Csinibaba Táncdalfesztivált. Az első fesztivál nagy sikerét követően, ahol tízezernél is több néző volt jelen, idén ismét együttműködik a Katona József Színház és a Budapest Park a rendezvény megvalósításában.

A színház szerint a koncert egy különleges élőzenei műsor, amelyben a Katona társulatának tagjai, vendégművészekkel és a Budapest Parkban gyakran fellépő művészekkel kiegészülve lépnek színpadra. Az előadást Vajdai Vilmos rendezésében hozzák létre, és az ígéretek szerint azok számára is újdonságot és izgalmat tartogat, akik már látták a tavalyi produkciót.

A szervezők arra buzdítanak mindenkit, hogy a kor hangulatát idéző – 60-as, 70-es évekbeli – stílusú ruhákban érkezzenek, ezzel is fokozva az est autentikus atmoszféráját. Az est fő attrakciói a legendás Csinibaba film betétdalai és a 60-as évek kultikus táncdalai lesznek, meglepő és sajátos feldolgozásokban.

A fellépők névsorát a Katona József Színház honlapján lehet megtekinteni. A meglepetéskoncertről készült felvételt a Budapest Park tette közzé a YouTube-on, ahol a járókelők láthatóan élvezték a színészek előadását.