Rúzsa Magdi és férje 13. évfordulójukat ünneplik

Rúzsa Magdi énekesnő megosztott néhány ritkán látott fotót férjével, Simon Vilmossal az Instagramon, amelyek az esküvőjük napján készültek 2017-ben. Az énekesnő és hármas ikreinek édesapja már 13 éve alkotnak egy párt.

Rúzsa Magdi az Instagram-oldalán emlékezett meg a közös évekről, és a bejegyzésében kiemelte, hogy az elmúlt időszakban sok minden történt velük, de az életüket nagyon élvezik. A fotókon, melyeket az énekesnő posztolt, az arcukat kitakarva, de a gyerekeik növekedését is megmutatta a követőinek. Az ikrek, Lujza, Zalán és Keve idén már a második születésnapjukat ünnepelték, és mindhárom gyermeknek más-más tortája volt, ami azt mutatja, hogy teljesen más személyiségek.

A bejegyzésben Rúzsa Magdi így fogalmazott: "13 év! Történt egy s más. Mi éltünk és élünk, de nagyon. Nálunk tényleg zajlik az élet" – ezzel kifejezve, hogy bár ritkán oszt meg magánéleti részleteket, ez a különleges évforduló megérdemel egy kis nyilvánosságot. Az énekesnő hozzátette, hogy élete gyökeresen megváltozott a hármas ikrei érkezésével, de a kicsikkel is ki tudta alakítani a napi rutinját, és nem félt segítséget kérni, amikor fellépésekre jár, a teljes család támogatását élvezve.

Rúzsa Magdolna a Megasztár harmadik évadának győzteseként ismerhette meg az ország közel 17 éve, és azóta számos szakmai sikerei mellett családot is alapított. Az énekesnő és férje, Simon Vilmos gyönyörű hármas ikreket nevelnek, akiknek érdeklődve követik figyelemmel a különböző személyiségüket. Ezen kívül Rúzsa Magdi most egy új kezdeményezéssel is előállt: Anyu Akadémiát indított, amely egy tízrészes, ingyenesen nézhető videósorozat a szülőségről. A sorozat célja, hogy „kapaszkodót adjon” az anyáknak és apáknak a boldog szülőség elérése és a harmonikus gyerekfejlődés elősegítése érdekében.

A videósorozatban Rúzsa Magdi őszintén mesél saját anyai élményeiről és a pszichológus Sipos Lillával együtt valós, életből vett példákon keresztül adnak tanácsokat a szülői feladatok megoldásához. A beszélgetések során olyan fontos témakörök kerülnek elő, mint az altatás, evés, fejlesztés, büntetés és jutalmazás, valamint a nevelés és a játék. Az énekesnő elmondása szerint a szülővé válás hosszú folyamat, és ő is mindennap tanul valamit, miközben ügyel arra, hogy ne hasonlítgassa össze a gyerekeit másokéval. A videósorozat Rúzsa Magdi YouTube-oldalán lesz látható, heti bontásban, április 10-től.