Még az előtt közzéteszi Magyar Péter azt a hangfelvételt, amely bizonyítja állításait, mielőtt belépne az ügyészség épületébe. „Március 26-án 9.00 órakor, mielőtt belépek az ügyészség épületébe, közzéteszem a YouTube-csatornámon és itt is azt a felvételt, ami bizonyítja az állításaimat” – ígérte Magyar Péter a közösségi oldalán közzétett legfrissebb bejegyzésében. 

Ezután sem a kormány, sem a legfőbb ügyész nem tehet mást, mint hogy benyújtja a lemondását

írja.

Ugyanakkor megjegyzi: „hogy ezt megteszik-e, az nyilván az ő döntésük. Ha igen, akkor még marad esély arra, hogy a Fidesz becsületes része átmentsen valamit későbbre a polgári Magyarország ideájából. Ha nem, akkor azt teszik a jobboldallal, amit anno az őszödi beszéd után Gyurcsány Ferenc tett a saját pártjával”.

Szerinte „a hatalmát, vagyonát és szabadságát féltő uralkodó elit” nyilván mindent elkövet addig is és azután is, hogy megpróbálja lejáratni.

Hazudnak reggel, hazudnak este, hazudnak minden hullámhosszon

– fogalmazott Varga Judit volt férje az őszödi beszéd nyomán. Hozzáteszi, van egy „rossz híre” is számukra: „minden, a lejáratásomra költött adóforint kidobott pénz”.

A magyar emberek átlátnak a hazugságokon, senki nem veszi már be a propaganda aljas rágalmait. Táncolj, Tóni, búcsúbuli

– zárja gondolatait Magyar Péter.

Szerda délelőttre idézte be a Budapesti Nyomozó Ügyészség Magyar Pétert két Facebook-posztja miatt. Varga Judit egykori igazságügyi miniszter volt férje azt állítja, hangfelvételekkel tudja bizonyítani, hogy Rogán Antal „emberei” belenyúltak a Völner–Schadl-ügy nyomozati irataiba. Magyar Péter azt mondta, a bizonyítékokat azért nem vitte akkor magával, mert nem tudta, hogy melyik ügyben fogja meghallgatni a hatóság, de jövő héten átadja azokat az ügyészeknek.

A korábbi igazságügyi miniszter volt férje az elmúlt hetekben a kormányra tett terhelő nyilatkozataival felkavarta a magyar közélet állóvizét. Az állami cégekben betöltött pozícióiból távozó férfi azt is bejelentette, hogy pártot alapít, és célja, hogy elinduljon a júniusi európai parlamenti választásokon – emlékeztet az Index.

Fotó: MTI/Balogh Zoltán