Kövér László: Magyarország a normalitás európai főhadiszállása

„2010 óta Magyarország a bizonyíték arra, hogy a normalitás társadalmi többsége demokratikus módon politikai többséget tud szerezni, és azt demokratikus módon meg is tudja őrizni” – mondta Kövér László a CPAC jobboldali konferenciájának csütörtök esti gálavacsoráján a Mandiner szerint.

Kövér László, aki a rendezvény fővédnöke is volt, az Operaházban tartott eseményen beszélt arról, hogy szerinte „az abnormalitás erői globálisan lépnek fel ellenünk”. Ezek az erők célja, hogy destabilizálják az Egyesült Államokat, minden európai nemzeti államot és Izraelt is, valamint dehumanizálni akarják az amerikai, az európai és az izraeli embereket. Kövér szerint ezek az erők egy olyan világrendet szeretnének létrehozni, amely nem a közérdeken, hanem saját magánérdekeiken alapul, és ahol a döntéshozók nem a közakaratot képviselő, demokratikus legitimációval rendelkező nemzeti államok, hanem a transznacionális magánhatalmak lesznek.

A házelnök úgy véli, hogy „mi, a nyugati normalitás erői, Izraeltől Európán keresztül az Egyesült Államokig nem akarunk ilyen világrendet”. Kövér szerint az abnormalitás erői azt állítják, hogy Isten csak mítosz, a haza csak illúzió, a család pedig csak teher. Ezzel szemben ők, a normalitás erői számára Isten, a haza és a család a megtartó valóság, amely életük legfőbb értelmét adja. Magyarországot pedig „a normalitás európai főhadiszállásának” nevezte.

Kövér László azt is kifejtette, hogy az abnormalitás erői célja az, hogy „el akarják törölni a zsidók és a keresztények hitét, Amerikát el akarják venni az amerikaiaktól, Európát pedig az európaiaktól, hogy aztán Soros Györgynek és társainak adják. Izrael államát szét akarják verni, hogy utána ellenségeinek odadobják. A demokráciát diktatúrává akarják alakítani, és a kormányzatokat az abnormalitás erőinek cselédjévé akarják tenni”.

A házelnök szerint azonban összefogással és hatékony cselekvéssel „mindenhol legyőzhetjük a luciferiánusokat”. Beszédében Kövér László a CPAC gálavacsoráján pozitív hangvételű üzeneteket is megfogalmazott, hangsúlyozva, hogy a világpolitikában naponta érkező rossz hírek ellenére is vannak jó hírek. Első jó hírként említette, hogy a nyugati világpolitikában egyre inkább feltárulkozik a valóság. Második jó hírként kiemelte, hogy az emberek többsége képes felismerni a normalitást és az abnormalitást. Harmadik jó hírként pedig azt említette, hogy ha Magyarországon sikerült, akkor a normalitás társadalmi többsége mindenhol képes lehet politikai többséggé válni.

Péntek reggel Donald Trump volt amerikai elnök előre bekészített beszédét játszották le a CPAC Hungaryn, ami az amerikai republikánusok, elsősorban a párt trumpista jobboldalának éves nagy találkozója, aminek két éve rendezte meg először az Alapjogok Központ a kihelyezett európai fórumát Budapesten.

Címlapon: Kövér fogadja Hsziao Csiét, a kínai Országos Népi Gyűlés Állandó Bizottságának alelnökét, 2024. március 20-án (Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA)