Teljes útlezárás az M1-es autópályán és jelentős torlódások

Baleset miatt teljes útlezárásra és több mint öt kilométeres torlódásra kell számítani az M1-es autópályán, a Győr felé vezető oldalon.

Az M1-es autópálya 99-es kilométerszelvényében történt közlekedési baleset következtében teljes útzár van érvényben az Ausztria irányába vezető oldalon. A rendőrség tájékoztatása szerint a baleset 2024. július 26-án 8 óra 20 perc körül történt. Az Útinform szerint a torlódás már meghaladja az öt kilométert. A Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság és a katasztrófavédelem jelentése alapján egy kamion, egy teherautó és egy személygépkocsi karambolozott Ácsnál.

A közlekedőknek a 85-ös kilométerszelvénynél, Komáromnál kell elhagyniuk az autópályát, és a Nagyszentjános térségében lévő 101-es kilométerszelvénynél tudnak visszatérni az útszakaszra. Az Útinform arra is felhívja a figyelmet, hogy aki teheti, válasszon más útvonalat.

További forgalmi korlátozások is nehezítik az M1-es autópálya használatát. Budapest felé vezető oldalon, Tatabányánál aszfaltozási munkálatok miatt a 66-os és a 60-as kilométer között lezárták a külső és a leálló sávot, a forgalom irányonként két-két sávon halad. Emellett a Budapest felé vezető oldalon, a 80-as kilométernél is munkavégzés folyik, ami szintén sávzárásokat és torlódásokat eredményez Komárom térségében.