Csézy várandós: közös gyermeket vár férjével

Csézy, azaz Csézi Erzsébet, a 44 éves énekesnő örömteli hírt osztott meg rajongóival: várandós, és hamarosan édesanya lesz. A hosszú várakozás és küzdelem után végre sikerült teherbe esnie, amit a közösségi oldalán jelentett be.

Az énekesnő 2014 óta él boldog házasságban Szabó Lászlóval, aki 18 évvel idősebb nála. A pár már tíz éve vágyott közös gyermekre, és a sikeres lombikprogramnak köszönhetően most végre teljesülhet az álmuk. Csézy korábban beszélt arról, hogy a lombikprogramban vesznek részt, és hangsúlyozta, hogy a magyar törvények szerint 45 éves korig van lehetőségük erre.

A boldog hírt a művésznő egy különleges fotóval osztotta meg, amelyen férjével együtt látható. A képhez írt üzenetében Csézy hálás szívvel erősítette meg, hogy hamarosan anya lesz: "A Jó Isten nem feledkezett meg rólunk! Egy testben két szív dobog, Édesanya leszek!". Az énekesnő rajongói és követői számára ez a bejelentés különösen megható lehetett, tekintettel arra, hogy Csézy és férje hosszú ideje vártak erre a pillanatra.

Csézy és László tíz évvel ezelőtt, Mezőkövesden kötötte össze az életét, és már akkor nagy terveik voltak a gyermekvállalással kapcsolatban. Az énekesnő lapunknak még az eljegyzése után mesélt arról, mennyire szeretne egy kisbabát. A pár azóta is nagyon boldog házasságban él, és nagyon szeretik egymást, de úgy érezték, hogy egy baba még hiányzik az életükből.

Januárban Csézy megrendítő vallomást tett, melynek során elmondta, hogy az életét nem tudja elképzelni gyermek nélkül, és tisztában van azzal, hogy már csak egy éve van, hiszen a magyar törvények értelmében a nők 45 éves korukig próbálkozhatnak kezelésekkel. "Azt gondolom, az emberi létnek számomra legfőbb értelme a gyerek, nem tudom elképzelni az életem nélküle. Évek óta sokat teszek, teszünk érte, hogy legyen. Ez egy nagy és lelket próbáló küzdelem, de a szívem mélyén azt érzem, előbb-utóbb sikerrel járok, járunk" – fogalmazott akkor az énekesnő.