Szandi és Bogdán Csaba első csókjuk 32. évfordulóját ünneplik

Szandi, az ismert énekesnő, és férje, Bogdán Csaba, az Első Emelet együttes zeneszerző-gitárosa, romantikus bejegyzéssel emlékeztek meg első csókjuk 32. évfordulójáról.

Szandi 16 éves korában ismerkedett meg későbbi férjével, Bogdán Csabával, aki akkor 32 éves volt. Az énekesnő Instagram-oldalán osztott meg egy fotókollázst, amelyen két kép látható: az egyik a múltból, a másik a jelenből, mindkettőn férjével együtt. Szandi a bejegyzésében nosztalgikus hangulatban idézi fel az első csók emlékét, amely 32 évvel ezelőtt pecsételte meg a sorsukat.

A házaspár 1999-ben kötötte össze az életét, és három gyermekük született: Blanka, Domonkos és Csaba. Szandi bejegyzésében hangsúlyozza, hogy férjével együtt átélt mindent elsöprő szerelem erős szövetséggé forrt, amely szétszakíthatatlan. Megjegyzi, hogy férje élete felét vele töltötte, ő pedig élete kétharmadát élte le Csabával.

Szandi szerint kapcsolatukat a jóban-rosszban való együttlét, egymás iránti tisztelet, önzetlenség, odaadás és végtelen szeretet jellemzi, és ezek az érzések örökké tartanak. Az énekesnő bejegyzéséhez csatolt régi és újabb fotók is hozzájárulnak a nosztalgikus hangulathoz.

: Szandi (@szandi_hivatalos) által megosztott bejegyzés az Instagramon. : Szandi régi romantikus fotóval nosztalgiázik: „Ma 32 éve annak, hogy elcsattant közöttünk az első csók” című cikk. : Szandi nosztalgikus fotót posztolt: Ma 32 éve annak, hogy elcsattant közöttünk az első csók című cikk.