Magyar Péter TikTokon is megerősítette: szingli

A Tisza Párt új elnöke, Magyar Péter a közösségi média újabb platformján, a TikTokon is megjelent, ahol személyesebb kérdésekre is válaszol, ezzel erősítve emberközeli imázsát.

Magyar Péter a politikai kommunikáció új területére lépett, amikor a TikTokon közzétett egy rövid videót, amelyben a követői által feltett kérdésekre válaszol. A videóban a politikamentes témák kerültek előtérbe, mint például a müzli és a tej sorrendje, vagy a testedzésre vonatkozó kérdések.

A szerda reggeli videóban Magyar Péter a követői által feltett kérdésekre adott válaszokkal tovább erősítette az „emberarcú politikus” imázsát. A 17 másodperces felvételben a politikus a mindennapi élet különböző, politikától mentes aspektusairól beszélt.

Egyik követője arra volt kíváncsi, hogy Magyar Péter szingli-e, és hogy „mikor fogsz randizni velem?”, amire a politikus készségesen válaszolt. Magyar Péter a múlt hónapban az Instagramon már bejelentette, hogy szakított párjával, Vogel Evelinnel.

A Tisza Párt elnöke a közösségi médiában való aktív jelenlétével új kapcsolódási pontot talált a szavazókhoz. Magyar Péter már nemcsak a Facebookon és az Instagramon, hanem a TikTokon is egyre több tartalmat oszt meg, amelyekben gyakran válaszol a követői kérdéseire.

A videóban felmerült kérdések között szerepelt a müzli és tej sorrendje, valamint a testedzés, amelyekre Magyar villámgyorsan reagált. A politikus válaszai sejtelmesek voltak, és a videó alapján nem egyértelmű, hogy a politikamentes kérdéseket szándékosan választotta-e ki, vagy a rajongóit egyszerűen jobban érdekli a mindennapi élete.

A Tisza Párt alelnöke, Radnai Márk, aki már április 10. óta tölti be ezt a pozíciót, a kommunikációs stratégiában és a vizuális tartalmakban segített Magyar Péternek. Radnai Márk nem ismeretlen a hazai kulturális életben, de korábban egy megosztó közéleti megnyilvánulásról volt ismert, amikor durván megfenyegetett több kritikust. A mostani interjúban Radnai sajnálkozását fejezte ki az akkori események miatt, és hangsúlyozta, hogy a Tisza Párt alelnökeként más lesz a politika.

Radnai Márk színház- és filmrendező, aki a párt sajtómegjelenéseiért, videós tartalmakért és social médiáért felel. Édesapja, aki a Jobbiknak kommunikációs szakembere volt, támogatja őt Tisza Pártos tevékenységében. Radnai szerint Magyar Péternél kevés tehetségesebb politikus van az országban, és Magyar az, aki meghatározza a párt politikai irányait.