Halle Berry különleges fotókkal ünnepli A Macskanő 20. évfordulóját

Halle Berry, a hollywoodi sztár, két mentett macskájával takarva emlékezett meg A Macskanő című film 20 évvel ezelőtti megjelenéséről.

Az Oscar-díjas színésznő Instagram-oldalán osztott meg egy sor fotót, amelyeken félmeztelenül látható, és csupán két kiscicával takarja el magát. A képekkel Berry azt ünnepli, hogy 2004. júliusában debütált az akció-kalandfilm, melyben ő alakította a címszereplőt, Patience Phillips-t.

A bejegyzésében Berry így emlékezett meg az évfordulóról: "Ma volt 20 éve, hogy az a megtiszteltetés ért, hogy életre kelthettem ezt az ikonikus karaktert. Mindig közel lesz a szívemhez, és örökké Patience Phillips, azaz MACSKANŐ leszek! Köszönöm, @missjee79! Amikor ezek a fekete szépségek megjelentek az udvaromban az anyjukat keresve, Jee segített nekünk a mentési folyamatban. Örökké hálásak leszünk" – fogalmazott a színésznő.

Berry korábban elmondta, hogy a filmnek köszönhetően vált igazi macskaimádóvá, annak ellenére, hogy korábban inkább a kutyákért rajongott. A Macskanő című film, amelynek nagy sikert jósoltak, sajnos nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és nagyot bukott.

A színésznőről legutóbb májusban írtak, amikor párja egy pucér fotót posztolt róla anyák napja alkalmából. Berry a két kiscicát és azok anyját júniusban fogadta be otthonába, és a poszt szerint a kóbor cicák anyjukat keresve tévedtek be a kertjébe, és szerencsére már túl vannak az örökbeadáson.