Az új republikánus divat: a bekötött fül

A merényletkísérlet után Donald Trump bekötött füllel jelent meg, ami gyorsan új divattá vált a republikánusok körében.

Donald Trump, a volt elnök és jelenlegi elnökjelölt, egy merényletkísérletet követően, egy apró fehér tapasszal a jobb fülén tűnt fel a republikánusok Milwaukeeban rendezett országos gyűlésén. A tapasz nem volt túlzó, csupán egy kis fehér kötés volt a fülére helyezve, a fejét nem tekerték körbe gézzel.

Ez a megjelenés hamar népszerűvé vált a Trump-pártiak körében, akik szolidaritásukat fejezték ki azzal, hogy hasonló kötést viseltek a rendezvényen. Aki nem érkezett bekötött füllel, annak a helyszínen segítettek a kötés felhelyezésében, így a bekötött fül valódi közösségi élménnyé vált.

A bekötött fül gyorsan a Trump-kampány egyik jelképévé nőtte ki magát, és a támogatók körében divattá vált, hogy a szolidaritásukat kifejezve hasonló kötést viseljenek. Azoknak, akik otthon nem tudták maguknak felhelyezni a kötést, a rendezvény szervezői nyújtottak segítséget.

Az elhivatott rajongók azonban nem csak a bekötött füllel fejezték ki támogatásukat, hanem más egyedi ruhákat és cipőket is magukra húztak, hogy kifejezzék elkötelezettségüket. A kampányutak javában tartanak, bár Joe Biden, Trump ellenfele, koronavírusos lett, így kénytelen volt megszakítani a közönséggel való találkozókat, míg Trump a merénylet ellenére sem szakította meg teendőit.

: Forrás : AFP / Jim Watson : Letapasztott fülek, egyedi ruhák és cipők: felpörgött a kampány a Trump elleni merénylet után – fotókon a leglelkesebb rajongók