Zséda melegít be Ed Sheeran budapesti koncertjén

A brit énekes, Ed Sheeran szombati budapesti koncertjén nem csak Calum Scott, hanem a magyar Zséda is színpadra lép.

Ed Sheeran, aki legutóbb 2019-ben a Sziget Fesztiválon lépett fel, július 20-án tér vissza Budapestre, hogy a Puskás Ferenc Stadionban adja elő dalait a + - = ÷ x turné keretében. A koncert előzenekaraként korábban már bejelentették Calum Scott brit énekest, aki a Britain's Got Talent tehetségkutató műsorban vált ismertté.

A Magneoton kiadó által kiadott közlemény szerint Zséda, a többszörös Fonogram- és EMeRTon-díjas énekesnő is csatlakozik a fellépőkhöz. Ed Sheeran menedzsmentje hetekkel ezelőtt lépett kapcsolatba az előadóval, hogy megnyissa a koncertet.

Zséda, vagyis Zsédenyi Adrienn izgatottan nyilatkozott a lehetőségről, elmondása szerint nehezen hitt a hírben, és nagy öröm számára, hogy Ed Sheeran meghívta őt a koncertjére. Az énekesnő és zenekara különleges show-val készülnek a nagy napra, amelyet eddig titokban kellett tartaniuk. Zséda lelkületileg és zeneileg is közel érzi magát Ed Sheeranhez, és az, hogy a brit énekes meghívta a koncertjére, egy igazán fontos visszajelzés számára.