Az Eufória harmadik évadának forgatása 2025 januárjában kezdődik

A népszerű televíziós sorozat, az Eufória következő évadának forgatása hivatalosan is zöld utat kapott, és 2025 januárjában veszi kezdetét. A produkció kezdését korábban már egyszer elhalasztották.

A CNN jelentése szerint a harmadik évadot ismét Sam Levinson rendezi, és a szereplőgárda nagy része visszatér a képernyőre. A forgatás időzítése majdnem három évvel követi a második évad premierjét. A Variety információi szerint az HBO korábban halasztásra kényszerült a harmadik évad forgatásával kapcsolatban, mivel több akadály is felmerült: a 2023-as nyári sztrájkok, valamint Angus Cloud, a sorozatban Fezcót alakító színész tragikus halála.

A sorozat rendezője, Levinson több történeti ötlettel is előállt a harmadik évadra vonatkozóan, többek között egy olyan forgatókönyvvel, amely öt évvel később folytatná a történetet, vagy egy másik verzióval, amely Rue (Zendaya) magánnyomozói karrierjét követné nyomon. A stúdió végül a második évad befejezéséhez illeszkedő történetszál miatt döntött a forgatás elhalasztása mellett.

Az Eufória több fiatal színésznek is jelentős karrierugrást biztosított, így például Sydney Sweeney-nek és Hunter Schafernek is. Sweeney a sorozat óta többek között egy sikeres romantikus komédiában, az Imádlak utálni-ban kapott főszerepet, míg Schafer az Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladája című filmben tűnt fel. Zendaya, az Eufória főszereplője pedig a sorozatnak köszönhetően vált meg végleg a Disney-sztár imázsától.