Katy Perry és Orlando Bloom romantikus nyaralása a Francia Riviérán

Katy Perry énekesnő és Orlando Bloom színész a Francia Riviéra csodálatos tájain, Saint-Tropezben töltik szabadságukat kislányukkal, Daisy Dove Bloommal és a színész fiával, Flynn Christopherrel. A ritkán lencsevégre kapott család a jó időt kihasználva élvezte a tengerparti kikapcsolódást.

Katy Perry és Orlando Bloom 2016-ban, a Golden Globe-díjátadón ismerkedtek meg, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek. Nyolc év együttlét után, 2020-ban született meg első közös gyermekük, Daisy Dove Bloom. A kislány érkezése óta ritkán jelentek meg együtt a nyilvánosság előtt, ami találgatásokhoz vezetett kapcsolatuk állapotát illetően.

A sztárpár azonban a friss nyaralós fotók tanúsága szerint továbbra is nagyon szerelmes. A képeken látható, hogy a család jól érzi magát, és az összhang még mindig megvan köztük. Orlando Bloom egy korábbi interjúban elmondta, hogy a kedvesével való megismerkedése előtt nem ismerte Katy Perry slágereit vagy munkásságát, de a Golden Globe-díjátadón mégis összehozta őket a sors.

A család most egy idilli utazás keretében fedezte fel Saint-Tropez varázslatos helyszíneit, ahol a kislányuk és Orlando fia is velük tartott. Az összetartó család a nyaralás során készült képeken vidámnak és kiegyensúlyozottnak tűnik, ami cáfolja azokat a híreszteléseket, melyek szerint kapcsolatuk zátonyra futott volna.