Iszak Eszter és Gyurta Dániel kislányukkal lett teljes a család

A boldogság beteljesült: Iszak Eszter és Gyurta Dániel életében új fejezet kezdődött, ugyanis megszületett első közös gyermekük, aki a Mirabella nevet kapta.

Két évvel a mesébe illő esküvőjük után érkezett meg a kislány, aki a családi hagyományoktól eltérően nem az Eszter nevet viseli tovább, hanem a csodálatraméltó jelentésű Mirabella nevet választották szülei. A Blikk információi szerint a baba és az anya is jól vannak, és már otthon élvezik az új életüket. Iszak Eszter, a TV2 műsorvezetője és Gyurta Dániel, aki jelenleg sportdiplomataként tevékenykedik, nagy örömmel fogadták az új családtag érkezését.

A sztárpár már korábban is nyilvánosságra hozta, hogy szeretnének szülők lenni, és az örömhírt idén februárban osztották meg a rajongóikkal. Gyurta Dániel, aki olimpiai, háromszoros világ- és kétszeres Európa-bajnok úszóként is ismert, 2016 óta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja, és 2022-ben rendkívüli és meghatalmazott nagyköveti rangot kapott.

A kislány érkezése előtt Iszak Eszter a munkájától is elköszönt, és a Mokka nézőitől otthonról jelentkezett be, jelezve, hogy hamarosan érkezik a család legújabb tagja. A család azonban hamarosan szembesül az első kihívással, mivel Gyurta Dániel a párizsi olimpia eseményein fog részt venni, ami miatt egy időre el kell hagynia szeretteit.

Iszak és Gyurta több mint négy éve szerettek egymásba, és a romantikus lángolásukat egy gyönyörű lagzi követte, amelyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Biri településén rendeztek meg. A boldogító igent egy kúriában mondták ki, és most, hogy családjuk bővült, új kalandok várnak rájuk.