Jennifer Lopez és Ben Affleck luxusotthona eladó

Jennifer Lopez és Ben Affleck 68 millió dollárért kínálja eladásra a tavaly megvásárolt Beverly Hills-i luxuskúriájukat. Tavaly nyáron derült ki, hogy a hollywoodi sztárpár megtalálta álmaik otthonát, de most úgy döntöttek, hogy megválnak tőle.

A Business Insider szerint a 12 hálószobás és 24 fürdőszobás ingatlan Beverly Hills egyik legexkluzívabb részén helyezkedik el, és nemrégiben esett át egy alapos felújításon. Az öthektáros területen fekvő birtokról lélegzetelállító kilátás nyílik a környező hegyekre, miközben a lakók teljes nyugalomra számíthatnak.

A luxusbirtok további különlegességei közé tartozik:

  • egy kosárpályát;
  • egy boxringet;
  • egy hatalmas medencét;
  • egy saját bárt;
  • és egy 80 jármű befogadására alkalmas parkolót.

Jennifer Lopez híres arról, hogy előnyben részesíti a tágas otthonokat, amelyek alkalmasak a színvonalas vendéglátásra. New York-i lakását is emiatt adta el korábban, mivel az túl kicsinek bizonyult a család és a barátok számára.

A házaspár döntése, hogy piacra dobják otthonukat, újra felkeltette a válásról szóló pletykákat. Lopez és Affleck 2002-ben már egyszer eljegyezték egymást, de két évvel később felbontották az eljegyzést. Húsz év elteltével azonban újra egymásra találtak, és 2022 júliusában Las Vegasban összeházasodtak.