Galambos Boglárka és milliárdos párja szakítottak

Váratlan fordulatot vett Galambos Lajos lánya, Boglárka és a 29 évvel idősebb milliárdos, Csipak Péter kapcsolata, ugyanis a pár fél év együttlét után szakított.

Galambos Boglárka, aki divattervezőként tevékenykedik, és Csipak Péter, a Fashion Street tulajdonosa, nemrégiben még boldognak tűntek együtt, azonban a kapcsolatuk mégsem bizonyult tartósnak. A fiatal divattervező és az ingatlanbefektetéssel foglalkozó üzletember már nem követik egymást az Instagramon, és a közös fotóik is eltűntek a közösségi médiából.

Galambos Boglárka a Ripostnak nyilatkozva megerősítette a szakítás tényét, hangsúlyozva, hogy bizonyos dolgok számára elfogadhatatlanok egy kapcsolatban. Elmondása szerint tiszteletet, bizalmat és kommunikációt vár el egy párkapcsolattól, függetlenül a korosztálytól, anyagi helyzettől vagy társadalmi pozíciótól. Hozzátette, hogy az eltöltött fél év mindkettőjük számára csodás időszak volt, és rosszat nem kíván kommunikálni Csipak Péterrel kapcsolatban.

Az RTL információi szerint a divattervező korábban arról is beszélt, hogy párja, aki szintén a divatszakmában tevékenykedik, sokat segített neki álmai elérésében. A Blikk információi szerint Bogi és Csipak Péter egy közös munka során ismerkedtek meg, és az üzletember, aki a Fashion Street tematikus bevásárlóutcájának koncepcióját álmodta meg a kétezres évek elején, fél évig volt együtt a tehetős férfival.