A Kisvárdai Várfürdő csúszdaparkja: Egy igazi vízi paradicsom

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében rejtőzik az ország egyik legnagyobb és legújabb csúszdaparkja, amely a kánikulában is kellemes kikapcsolódást nyújt.

A Kisvárdai Várfürdő, amely 1967 óta fogadja a látogatókat, a helyiek és a környékbeliek körében mindig is népszerű volt. Azonban 2018 elején ideiglenesen bezárták, hogy átfogó felújításon essen át. Az újraavatásra 2019-ben került sor, amikor is bemutatták a fürdő egyik leglátványosabb újítását: az ötemeletes, 14 pályás csúszdaparkot, amely nemcsak a környék, hanem az országos rangsorban is kiemelkedőnek számít.

Az Aquacinema néven újranyitott fürdőkomplexum a csúszdapark mellett számos más szolgáltatással is várja a vendégeket. Termálvizes, élmény-, wellness-, gyermek- és úszómedencék egyaránt megtalálhatóak itt, így a családok számára ideális kikapcsolódási lehetőséget kínál.

A csúszdapark a nyári főszezonban naponta üzemel, míg a szaunavilág csütörtöktől vasárnapig délutánonként látogatható. A jegyárak a választott szolgáltatásoktól és az érvényes kedvezményektől függően változnak, 3000 és 8000 forint közötti sávban mozognak.