Ingyenes strandolási lehetőség Balatonalmádiban

Balatonalmádi önkormányzati strandjai kora reggel és a zárás után is látogathatók, ráadásul ezekben az idősávokban díjmentesen élvezhetik a látogatók a strandok nyújtotta lehetőségeket.

Balatonalmádi városa egyedülálló lehetőséget kínál a strandolni vágyóknak: a város saját strandjaira, melyek száma négy, kora reggel és este is ingyenes a belépés. A termalonline.hu által közzétett információkat az Infostart is megerősítette.

A Wesselényi Strand, a Budatava Strand, valamint a káptalanfüredi kis- és nagystrand a szezonban 8:30-kor nyitnak, de már 7:00 és 7:45 között ingyenesen látogathatók. Ez lehetőséget biztosít a korán kelőknek, hogy egy frissítő reggeli úszással kezdjék a napot.

Fontos megjegyezni, hogy 7:45 után a strandokat el kell hagyni, mivel a dolgozóknak elő kell készíteniük a területet a nap további részére.

A nap végén ismét adódik lehetőség a díjmentes strandolásra. Habár a fizetős strandok 19:00-kor zárnak, a kapuk csak 22:00-kor zárulnak, így a látogatók további három órán keresztül élvezhetik a strandokat anélkül, hogy belépődíjat kellene fizetniük.