Az évszázad luxusesküvője Mumbai-ban

India egyik leggazdagabb embere, a 29 éves Anant Ambani feleségül vette szerelmét, Radhika Merchantot, egy hét hónapig tartó pénzszórós előkészületek után. A nagyszabású ceremónián a világ legbefolyásosabb gazdagjai gyűltek össze Mumbai-ban.

Anant Ambani, India egyik leggazdagabb emberének fia, hosszú hónapok óriási bulizása után végre összeházasodott Radhika Merchanttal, aki egy gyógyszermágnás családból származik. Az esküvőt, amelyet az évszázad esküvőjének is neveznek, pénteken tartották meg, és a hírek szerint a költségek elérhetik a 250 millió fontot (112 milliárd forintot), amely nem tartalmazza a világhírű vendégek fogadásának költségeit.

A vendégek sora igencsak impozáns volt: Mark Zuckerberg, a Kardashian nővérek - Kim és Khloe, a pankrátor John Cena, Tony Blair volt brit miniszterelnök, valamint Priyanka Chopra és férje, Joe Jonas is részt vettek az ünnepségen. Bollywood sztárjai és krikett-sztárok is megjelentek, hogy együtt ünnepeljék az ifjú párt.

A pénteken kezdődő hagyományos indiai szertartás-sorozat három napig tartott, és a hétvége folyamán a lagzi is zajlott. A buliban olyan világsztárok is felléptek, mint Rihanna és Justin Bieber.

A látványos eseményről készült fotók megtekintésére is lehetőség nyílt.