Voksán Virág meglepő találkozása egy világsztárral Budapesten

Voksán Virág, a kétgyermekes lemezlovas, nem mindennapi meglepetésben volt része egy budapesti étteremben, ahol véletlenül összefutott Ronnie Colemannal, a híres testépítővel.

A DJ és televíziós személyiség, Voksán Virág csütörtökön osztotta meg élményét a Facebookon, amikor is egy közismert budapesti étteremben ebéd közben a 60 éves profi testépítővel, Ronnie Colemannal találkozott. Coleman nem más, mint a nyolcszoros Mr. Olympia testépítő világbajnok, aki a testépítés ikonikus alakjainak egyike. Voksán Virág lelkesen számolt be a követőinek a váratlan találkozóról, és természetesen egy közös fotó is készült az emlékezetes pillanatról, amit meg is osztott a közösségi médiában.

"Kibe nem botlik az ember lánya? Az egyik kedvenc éttermünkben ma nem mással, mint Ronnie Coleman 8x-os MR. OLYMPIA testépítő világbajnokkal »ebédeltem együtt«, természetesen a közös kép sem maradhatott el" – írta izgatottan Voksán Virág a találkozóról.

Ez a találkozás ismételten rávilágít arra, hogy Budapest népszerű helyszín a világsztárok számára, akik gyakran látogatnak el a magyar fővárosba, legyen szó akár munkáról vagy személyes időtöltésről. Voksán Virág meglepetése és öröme a közösségi médián keresztül is érezhető volt, amint megosztotta rajongóival ezt a különleges eseményt.