Angyalföldi gyilkosság: a taxis beismerte, hogy leszúrta a reklamáló szomszédját

Beismerte tettét az a 70 éves férfi, aki Angyalföldön, egy Taksony utcai társasházban halálra késelte a cigarettafüst miatt reklamáló szomszédját.

A 24.hu információi szerint a tragédia néhány napja történt. Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője megerősítette, hogy a bíróság elrendelte az emberöléssel gyanúsított férfi letartóztatását, mivel másképp nem garantálható, hogy rendelkezésre álljon a büntetőeljárás során. A végzést minden érintett tudomásul vette, így az már végleges.

A gyanúsított és az áldozat között régóta feszült volt a viszony. A férfi felesége az RTL Híradónak elmondta, hogy férje taxisként dolgozik, és az ominózus napon is összeveszett azzal a szomszéddal, aki évek óta zaklatta őket. A vita a nyitva hagyott bejárati ajtó és a cigarettafüst körül alakult ki a nagy meleg miatt.

"Egyszer csak annyit hallottunk, hogy »miért nem csukjátok be azt a rohadt ajtót, dől ki a bűz?" – idézte fel a történteket a gyanúsított felesége.

A helyzet azonban később ismét eldurvult, és a 70 éves férfi nyakon szúrta a szomszédját, aki a helyszínen életét vesztette a súlyos sérülések következtében.