Stana Alexandra születésnapját ünnepelte volt férjével, Köcse Györggyel

Stana Alexandra születésnapjának alkalmából meglepetéssel készültek táncos társai, köztük volt férje, Köcse György is, akivel együtt ünnepelte e jeles napot.

Stana Alexandrát számos születésnapi köszöntéssel és jókívánsággal halmozták el tegnap. A Dancing with the Stars táncosnője, aki a nap főszereplője volt, táncpróba közben kapott meglepetést társaitól, köztük Köcse Györgytől, akik egy tortával kedveskedtek neki.

Stana Alexandra és Köcse György a Dancing with the Stars műsorban váltak ismertté, ahol kiderült, hogy egy párt alkotnak. A sztárpár 2021 nyarán kötötte össze az életét, de a kapcsolatuk nem sokáig tartott, öt hónap múlva bejelentették, hogy elválnak. A házasságuk nem a legbékésebb módon ért véget, és a szakításukban megcsalás is szerepet játszott.

Egy időre szünetelt a kapcsolatuk, Köcse György egy hajón táncolt a világ körül, míg Stana Alexandra itthon maradt és új kapcsolatba kezdett Meggyes Dáviddal. Azonban az ő szerelmük is véget ért, és az egykori házasok úgy tűnik, túlléptek a nézeteltéréseiken. Mivel mindketten táncosok, így munkájuk során ismét együtt kell dolgozniuk, ami mára már nem jelent problémát számukra, sőt, táncpartnerekként is fellépnek együtt.

A közelmúltban egy közös előadásra készültek, amikor is Alexandra 32. születésnapját ünnepelték. Köcse György és a DWTS többi táncosa egy látványos tűzijátékos tortával lepték meg, amelynek látványára Alexandra nagyon örült. Az Instagram-történetében megosztott videón látható, hogy volt férje mosolyogva figyeli, ahogy Alexandra reagál a meglepetésre.