Újabb tragikus esetek a Balatonnál

Mély megdöbbenéssel értesültünk arról, hogy pénteken két ember is életét vesztette a Balatonban. A nap folyamán először Fonyódnál, majd nem sokkal később Révfülöpnél történt tragédia.

Pénteken sajnálatos módon két haláleset is történt a Balatonnál. Az első esetben egy férfi lett rosszul Fonyódnál, aki a barátjával sétált be a tóba, majd hirtelen összeesett az alig 50 centiméter mély vízben. A barátja észrevette a bajt, és azonnal a partra húzta, ahol a mentők érkezéséig próbálta segíteni. A helyszínre érkező mentőhelikopterrel a mentőszolgálat háromnegyed órán át küzdött az életéért, de a férfi sajnos a helyszínen életét vesztette.

A tragikus események sorát sajnos egy másik haláleset követte. Nem sokkal éjfél után Révfülöpnél is egy férfi fulladt bele a tóba. Ezzel a pénteki nap során két ember is a Balaton áldozatává vált.

A Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a halálesetek körülményeit.