Megérkezett a Watchmen előzetese!

A várva várt Watchmen animációs film előzetese már elérhető, és a rajongók már most izgatottan várják a streaming platformokon történő debütálást. A produkció ígéretes fordulatokat tartogat, és egy ismert színész, Adam Driver is felbukkan a szereplők között.

A Watchmen, amely egy felnőtteknek szóló animációs film, előzetese hű maradt a képregényes eredetihez. A Watchmen: 1. fejezet nem a mozikban, hanem digitális platformokon fog bemutatkozni augusztus 13-án. Az Apple TV-n, a Prime Videón vagy a Fandango at Home-on lesz lehetőség kikölcsönözni vagy megvásárolni, bár utóbbi felületeken valószínűleg csak az Egyesült Államokban lesz elérhető. Magyarországon az Apple TV-n, az iTunes-on és a YouTube Filmek között található meg majd a film. A folytatás várhatóan 2025-ben jelenik meg, feltehetően hasonló formában.

A Warner által készített animációt két részben mutatják be, de a Watchmen már több feldolgozást is megélt. Zack Snyder filmje nem nyerte el minden rajongó tetszését, míg a 2019-es HBO-sorozat egy folytatás volt, nem pedig egy adaptáció.

A szereplőgárda hangjait még nem ismerjük, de egy nevet már bejelentettek: Adam Driver, aki a Star Wars új trilógiájának főgonoszát alakította, szintén részt vesz a produkcióban.

További főszereplők

A további főszereplők között olyan nevek találhatók, mint Matthew Rhys, aki az Éji Bagoly karakterét szólaltatja meg, Katee Sackhoff a Selyem Kísértet szerepében, Titus Welliver Rorschachként, Troy Baker Ozymandias hangjaként, Corey Burton a Metropolis Kapitányként, és Michael Cerveris Dr. Manhattan szerepében hallható.

A Pixarnál közben ünneplés van, hiszen az Agymanók 2 példátlan kasszasikernek bizonyul. A film sorra dönti a nézettségi és bevételi rekordokat, hivatalosan is beelőzte a korábbi csúcstartó Hihetetlen család 2.-t, amely eddig 1,242 milliárd dollárral volt a stúdió legtöbbet hozó produkciója. Az Agymanók 2 kedd esti globális bevétele már 1,251 millió dollárt ért el, és hamarosan a Jégvarázs bevételeit is megdöntheti, ezzel dobogós helyet szerezve az összesített animációfilmes sikerlistán. A film még mindig jó számokat produkál, és van, ahol továbbra is premierre vár, például Japánban, így minden bizonnyal alaposan megszorongathatja majd a többi versenyzőt a közeljövőben. A kritikusoktól is kedvező fogadtatást kapott, az Index cikkét például itt olvashatják a díjesőre esélyes filmről.