Horrorgyilkosság: emberi maradványokkal teli bőröndök a hídon

Egy fekete bőrű, szakállas férfi keresése zajlik, miután emberi maradványokat találtak két bőröndben a Clifton függőhídon. A gyanúsított állítólag taxival érkezett a helyszínre, és véres bőröndökkel próbált meg a hídról távozni.

A hatóságok tegnap éjfél óta keresik azt a férfit, aki két bőrönddel érkezett a Bristolban található Clifton függőhídra. Szemtanúk szerint a táskákból vér csöpögött, ami miatt a rendőrség riasztásra került. A helyszínen átvizsgált bőröndökben emberi maradványokat találtak. A férfi a rendőrség érkezése előtt elmenekült, és azóta sem találták meg.

A rendőrség helikopterekkel és a parti őrség bevonásával folytatja a keresést. A gyanúsított személyleírását a helyszínre érkező taxi sofőrje szolgáltatta, amely alapján már közzétettek egy képet is róla. A férfi fekete bőrű, szakállas, arany fülbevalót és baseballsapkát viselt a megfigyelések szerint.

Egy szemtanú beszámolója szerint a férfi egy kerékpáros üldözése közben menekült el a Burwallson, a Rownham Hillre vezető lakótelepi sávban. A szemtanú szerint az egyik bőrönd a hídon maradt, amelyből vér szivárgott, míg a másikat az úton találták meg a híd közelében.

Vicks Hayward-Melen, a város megbízott rendőrparancsnoka szerint az eset nagyon nyugtalanító, és teljes mértékben elismeri, hogy aggodalmakat okoz a közösségekben.