Rácz Gigi hamarosan újra anyai örömök elé néz

Rácz Ildikó, a VV4 egykori szereplője, hamarosan második gyermekét ölelheti magához, aki egy kislány lesz.

A jógaoktató, Rácz Gigi második várandósságának véghajrájához érkezett, és a napokban elárulta, hogy ismét lányt vár. "Teljesen mindegy volt, kislányunk vagy kisfiunk lesz, s ez Pankánál is így volt. Most, hogy van Panka, már nehezebben tudtam elképzelni, mit csinálnék egy fiúval, de nyilván megoldottam volna" – nyilatkozta a Blikknek.

A leendő nagytestvér, Panka, szintén izgatottan várja a család új tagját, és már tervezi, hogy milyen "csajos dolgokra" fogja tanítani a húgát. Rácz Gigi elmondása szerint a két lány közötti kapcsolat már most is erősödik, hiszen együtt válogatták ki a húgának szánt ruhákat és játékokat.

Az első trimeszter nehézségei után a várandósság második felében már jobban érzi magát Rácz Gigi, bár elismeri, hogy a második várandósság teljesen más, mint az első volt. "Furcsa, mert a második várandósságnál alig van idő megélni a pillanatokat, időszakokat, hiszen már ott a nagy, akire figyelmet kell fordítani" – mesélte. Hozzátette, hogy alig fogta fel, hogy egy hónap múlva már a karjában tarthatja kisebbik lányát.