PSG Ogli keresi a választ: hogyan sérült meg a Balaton Soundon?

Hopka László, ismertebb nevén PSG Ogli, aki a Kőgazdag fiatalok című műsorból vált ismertté, segítséget kér követőitől, hogy kiderítse, hogyan sérült meg a Balaton Soundon.

Az influenszer egy Instagram-sztoriban osztotta meg a történteket, amelyek során először egy liter vodkát fogyasztott el a tűző napon, mielőtt útnak indult volna a fesztiválra. Barátjával döntöttek úgy, hogy mégis ellátogatnak a rendezvényre, ahol további alkoholt fogyasztottak. "Utána megindultunk a Soundra – persze kerestünk valakit, aki levezet nekünk. Bekerültünk egy szállásra, ott is megittunk szépen fél-fél litert fejenként, semmi gond. Lementünk a fesztiválra, ott megittunk vagy 40-50 shotot. Nem tudni, ezt hogy bírom amúgy. Na mindegy... Megittuk a shotokat, utána úgy b*basztam, hogy nem emlékszem semmire, szó szerint semmire. Arra kelek föl reggel, hogy nem tudok lábraállni" – mesélte Ogli.

A bulizás következményeként szerdán egy MRI-vizsgálaton derült ki, hogy megrepedt egy csont a térdében. Ogli, aki semmire sem emlékszik az eseményekből, kétségbeesetten keresi a választ arra, mi történhetett vele. "Nem tudom, mi a f*szt csináltam, segítsetek nekem, legyetek szívesek, aki látott engem a Soundon, hogy mégis mit csináltam? Elestem, vagy leugrottam több méter magasról, vagy mi a f*szt csináltam mégis, b*szd meg!?" – fejezte ki kétségbeesését.

Végül, a történtek hatására, PSG Ogli megesküdött, hogy befejezi a bulizást, és reméli, hogy egy ideig senki sem fogja őt vodka közelében látni.