Király Linda szívét talán egy régi ismerős rabolta el

Király Linda, aki hat éve erősíti a szinglik táborát, talán újra rátalált a szerelem. Egy amerikai zenész-producer, Simon látogatta meg Budapesten, és a Blikk információi szerint a két művész között újra fellángolhatott a régi szikra.

Király Linda, a csodálatos hangú énekesnő, korábban többször is beszélt arról, hogy hiába keresi - vagy éppen nem keresi - a szerelmet, nem találta meg a boldogságot. Linda előző párkapcsolata 10 évig tartott, és két bántalmazó kapcsolat után óvatosan közelít a szerelemhez. „Amikor szakítottam az exemmel, tudatosan egyedül akartam lenni, hogy rendbe hozzam magam. Amikor aztán újra nyitni kezdtem a szerelem felé, azt vettem észre, hogy már teljesen megváltozott a világ” – nyilatkozta korábban Linda a tudatosan választott egyedüllétről.

Az énekesnő többször elárulta, hogy nyitott a szerelemre, és a hagyományos ismerkedési szokásokat részesíti előnyben, a belső értékek pedig fontosabbak számára, mint a külsőségek. „Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalálnak” – jegyezte meg korábban.

A Blikk internetes oldalán megjelent fotók tanúsága szerint Linda forró csókokkal halmozott el egy sármos férfit a reptéren. A lap utánajárt, és kiderült, hogy a titokzatos férfi Simon, egy régi kedves ismerős, akivel Linda 2007-ben rövid ideig egy párt alkotott. A kapcsolatuk azóta sem szakadt meg, és úgy tűnik, hogy az évek során jó viszonyt ápoltak. Linda az amerikai útjai során is látogatta Simont, most pedig ő jött el Magyarországra.

A rajongók és barátok örülnek Linda boldogságának, bár az énekesnőt nem értük el telefonon, egy közeli ismerős szűkszavúan reagált: „Hosszú ideje ismerik egymást, de talán ők sem tudják eldönteni, igazából mi van közöttük, kell egy kis idő, hogy kialakuljon, letisztuljon kettőjük között a helyzet. Linda régóta egyedül van, vágyik a szerelemre, talán Simon megadhatja neki azt a romantikát és gyengédséget, amire régóta szüksége volt” – mondta bizakodva.

Azonban úgy tűnik, hogy a kapcsolatuk most komolyabb fordulatot vett. Király Linda és Simon, akik 17 éves korában ismerték meg egymást és nyolc évig alkottak egy párt, a szakítás után 15 évvel úgy döntöttek, újra megpróbálják együtt. Király Linda öccsei, Király Viktor és Benjamin is bíztatták őt, hogy adjon még egy esélyt az első szerelmének. A februári találkozásuk után egy telefonhívás volt, ami eldöntötte, hogy újra együtt próbálkoznak. Simon, aki most Magyarországon tartózkodik, egyelőre nem tervez hazamenni, és csak egy útra szóló jegyet vett Budapestre, ami arra utal, hogy hosszabb időt szeretne az énekesnővel tölteni. Simon édesanyja is elkísérte őt, de ő csak pár napot marad.

A 41 éves énekesnő június elején még úgy nyilatkozott, egyedül van, de úgy tűnik, a szerelem újra rátalált. Király Linda először beszélt a románcukról, elmondva, hogy Simon volt az élete első szerelme, és úgy tűnik, a következő is. A közös múltjuk és a nehéz időszakok, amelyeket Linda átélt, közelebb hozták őket egymáshoz. Simonnak köszönhetően Linda képes volt kiheverni egy korábbi, bántalmazó kapcsolatát, és az énekesnő elismeri, hogy Simon volt a mediációja ezekben a nehéz időkben. A két testvér, Király Viktor és Benjamin, elhatározták, hogy mindent megtesznek azért, hogy Linda boldog legyen, így régóta újra össze akarták hozni Simonnal. Az idén februári találkozásukat is ők intézték, amikor Simon meghívást kapott Linda Los Angeles-i szülinapi bulijára.