Kim Kardashian ujját ért sérülés: fájdalmasabb volt, mint a szülés és újabb őrült szépségkezelés

Kim Kardashian súlyos sérülést szenvedett, amikor belevágott az ujjába, és a seb olyan fájdalmas volt számára, hogy azt állítja: ez még a szülésnél is fájdalmasabb élmény volt számára. Emellett a valóságshow-sztár nemrég egy újabb szokatlan szépségkezelést is kipróbált, amely során lazacspermát fecskendeztek az arcbőrébe.

A The Kardashians sorozat következő epizódjának előzetese alapján Kardashian orvosa szerint az ujját ért sérülés „remekül nézett ki”, amikor levette a médiaszemélyiség kezéről a kötést. Kardashian meglepődött az orvosa pozitív reakcióján, miközben a sérült ujjpercről készült röntgenfelvételt is megvizsgálták.

Kim Kardashian két gyermekét, North-ot és Saint-et természetes úton hozta világra, míg Chicago és Psalm béranya segítségével születtek. A médiaszemélyiség pontos sérülésének körülményei egyelőre ismeretlenek.

A szépségápolás terén Kardashian bevállalós hírében áll, legutóbbi kezelése során lazacspermát fecskendeztek az arcbőrébe, hogy annak magas aminosav-tartalma javítsa arcbőre hidratáltságát, dússágát, textúráját és ráncait. A The Kardashians legújabb epizódjában a sztár elmondta anyukájának, Kris Jennernek, hogy:

Kaptam egy lazacspermás arcpakolást, lazacspermát fecskendeztek az arcomba.

Ez a beismerés váratlanul érkezett, és nem részletezte, hogy a kezelés milyen hatással volt rá.

Nem ő az első híresség, aki ezt a módszert alkalmazza, Jennifer Aniston már egy ideje használja a lazacspermás arcpakolásokat, és nagyon szereti őket. Aniston a WSJ-nek még 2023 augusztusában elmondta, hogy egy kozmetikus mutatta be neki ezt a kezelést. A bizarr szépségápolási módszer tanulmányok szerint javítja a bőr hidratáltságát, dússágát, textúráját és ráncait, mindezt az aminosavakkal teli magas DNS-szintnek köszönhetően.

Az arckezelés során mikro-tűszúrásokat alkalmaznak, hogy a lazacsperma valóban behatoljon a bőrbe a maximális hatás elérése érdekében. A Kardashienektől nem idegen a furcsa és őrült szépségápolási trendek kipróbálása, Kim korábban például egy vámpír arckezelésen is részt vett, amelynek során vérlemezkékben gazdag vért fecskendeztek a kívánt területre.