Jack Schlossberg, John F. Kennedy unokája a Vogue új politikai tudósítója

A Vogue magazin bejelentette, hogy John F. Kennedy egykori amerikai elnök unokája, Jack Schlossberg lesz az új politikai tudósítójuk, aki a közelgő elnökválasztás eseményeit fogja közvetíteni.

Jack Schlossberg, aki 31 éves, a Harvardon szerzett jogi diplomát, és a Vogue szerdai cikkében elmondta, hogy családja közszolgálati öröksége inspirálja őt, és szeretne pozitív hatást elérni a maga módján. Schlossberg azt tervezi, hogy az elnökválasztásról ugyanolyan könnyed stílusban fog tudósítani, ahogy azt követői a TikTok-videóiban megszokhatták.

A fiatal újságíró úgy véli, hogy a komoly kérdéseket szórakoztatóvá és mókássá kell tenni, hogy az emberek elgondolkodjanak rajtuk, és pozitivitást kell vinni azokba a dolgokba, amiket fontosnak tart. Schlossberg, bár progresszív, baloldali politikai álláspontját hangsúlyozta, az internetezők figyelmét elsősorban vonzó külseje keltette fel, miután a Vogue több fotót is megosztott róla az Instagramon.

A Page Six által összegyűjtött kommentek között többen is a vonzerejét emelték ki, például azzal, hogy ők lennének a "Jacke-je" vagy a "Marilynje", utalva JFK feleségére, Jacqueline Kennedy Onassisra és Marilyn Monroe-ra. Egyesek még a Kennedy-átkot is hajlandók lennének bevállalni érte.

Schlossberg magánéletéről keveset tudni, a párkapcsolati státuszáról nem kívánt nyilatkozni, de elárulta, hogy szereti a vízi sportokat és a balettet, valamint hogy mindig tart friss virágot otthonában. Ő Caroline Kennedy és Edwin Schlossberg legfiatalabb gyermeke, nővérei Rose és Tatiana.