Aggodalom Földes Eszter és Lovasi András házasságáért

Egyre több jel utal arra, hogy válságba kerülhetett Földes Eszter és Lovasi András házassága. A rajongók aggódnak, vajon meg tudja-e menteni a sztárpár a kapcsolatát.

Földes Eszter és Lovasi András több mint egy évtizede alkotnak egy párt, és bár korábban Lovasi András azt nyilatkozta, hogy kapcsolatuk alapja a vita, jelenleg úgy tűnik, komolyabb problémák is felmerültek közöttük. A színésznő Instagram-oldaláról eltűntek a közös fotók, és egy Jean Racine-idézetet osztott meg, amely szerelmi hűtlenségre utalhat. Ezt követte egy Anna Lembke amerikai pszichológus idézete, amely a párkapcsolatokban lévő bizalom fontosságáról szól.

A Blikk megpróbálta elérni a házaspárt, de Földes Eszter a kérdés feltevése előtt megszakította a hívást, és később sem válaszoltak a menedzsmentjükkel történő telefonos vagy írásos megkeresésekre. Lovasi András menedzsere sem kívánt nyilatkozni az énekes magánéletéről.

A pár kilenc éve házas, és egy gyermekük van, Álmos Fülöp, aki 2018-ban született. Lovasi és Földes Eszter ritkán nyilatkoznak a magánéletükről, de korábban elmondták, hogy két különböző személyiség találkozása volt a kapcsolatuk, amelynek elejétől kezdve a veszekedés is része volt. Lovasi egy interjúban beszélt arról, hogy a kapcsolatuk kezdetén gyakran vitatkoztak művészeti kérdésekről, ami izgalmas volt számukra. Földes Eszter pedig a Képmás Magazinnak adott interjúban elmondta, hogy Lovasi mellett vált anyává és felnőtt nővé.

A Blikknek nyilatkozó ismerősök többsége nem kívánt beszélni a házaspár kapcsolatának állapotáról, de egyikük észrevette, hogy Földes Eszter nem kísérte el férjét a Fishing on Orfű fesztiválra, ami Lovasi egyik fontos szakmai projektje. Az ismerős szerint korábban gyakran elkísérte férjét, de most egyedül jelent meg, ráadásul frissebb fotóin már nem viseli a karikagyűrűjét.