Király Viktor 25 kilót fogyott

Király Viktor megosztotta közösségi oldalán, hogy sikerült 25 kilótól megszabadulnia, ezzel lenyűgöző átalakuláson ment keresztül.

Az énekes, Király Viktor, aki az elmúlt időszakban intenzíven foglalkozott azzal, hogy leadja a plusz kilókat, most büszkén mutatta meg eredményét. Viktor nemrégiben kapott látogatást Amerikában élő ikertestvérétől, és azóta is szorgalmasan edz, ami nyilvánvalóan meghozta gyümölcsét. Tavaly még arról beszélt, hogy „elég szar” éve volt, ami alatt 14 kilót szedett fel, ami minden bizonnyal válságba jutott házasságára utalt. Néhány hónapja sikerült rendezniük kapcsolatukat a feleségével, és az énekes kemény edzésbe is kezdett.

A közösségi médiában közzétett legfrissebb bejegyzésében egy szelfivel dokumentálta, hogy már 25 kilóval könnyebb. A képhez írt motivációs üzenetében arra buzdítja követőit, hogy nézzenek szembe önmagukkal a tükörben, és hangsúlyozza, hogy senki más nem tud segíteni, ha ők maguk nem akarnak először magukon segíteni.

"-25kg! A legjobb dolog amit tehetsz magaddal hogy jó mélyen nézz bele a tükörbe ! Nézz szembe Önmagaddal! Mert senki nem fog vagy tud segíteni ha nem akarsz segíteni először magadon! Szép napot mindenkinek" - így ösztönzi rajongóit Király Viktor a közösségi médiában, és egy fotót is csatolt arról, hogy néz ki most.