Aurelio őszintén beszélt múltjáról és apaságáról

A ValóVilág 6 győztese, Aurelio, aki egykor botrányhősnek számított, ma már egy felelősségteljes apaként él, és tudja, hogy egy nap szembe kell néznie kislánya, Sofi kíváncsi kérdéseivel a múltjáról.

Aurelio élete teljesen megváltozott, mióta apa lett. Elárulta, hogy bár a börtönben töltött idő alatt vált édesapává, az apaság pozitívan hatott rá, és komolyan veszi szülői feladatait. Az esti fürdetés kislányával már nélkülözhetetlen rituáléjukká vált, és tisztában van azzal, hogy előbb-utóbb el kell majd mesélnie Sofinak az édesapja múltjáról.

Aurelio visszatekintve saját magára, elismeri, hogy a ValóVilágban megismert személyisége – a beképzelt, öntelt és vicces figura – része volt annak, aki ő valójában. Azonban úgy érzi, hogy azóta sokat változott, és bár továbbra is humoros és magabiztos, már képes visszafogni magát és nem mond ki mindent, amit gondol.

Aurelio hangsúlyozza, hogy most már nem csak magáért, hanem lánya jövőjéért is felelősséget érez, és nem szeretné, ha felelőtlen kijelentései vagy tettei miatt Sofi hátrányba kerülne. Ezért döntött úgy szerelme, Niki oldalán, hogy lányuk arcát nem mutatják meg a közösségi oldalaikon, és óvják őt a nyilvánosságtól.

Aurelio elmondása szerint készül arra a napra, amikor őszintén beszélhet majd lányának a múltjáról, beleértve a börtönben töltött időt és a felelősségvállalást. Azonban úgy véli, nehezebb lesz elmagyarázni Sofinak azt a bizonyos 2014-es tévés jelenetet, amelyben a legnemesebb szervét tekergette. Tudja, hogy ez a jelenet már sehonnan sem törölhető, és bár sok mindent szégyell, semmit sem bán meg a múltjából.

A ValóVilág legújabb, tizenkettedik évadában is folytatódnak a drámák és a meglepetések. Az új résztvevők között is akadnak olyanok, akik Aurelio korábbi botrányhős szerepét idézik. A múlt héten tartott ötödik kiválasztáson például váratlan fordulatok történtek, amikor a villalakók a párbajra egy olyan játékost küldtek, akire senki sem számított. A feszültség a villában egyre csak nő, és a játékosoknak meg kell küzdeniük saját stratégiáik és döntéseik következményeivel.