Férfi fenyegetett meg késsel biztonsági őröket egy miskolci Pennyben

Egy férfi késsel fenyegette meg a biztonsági őröket és a dolgozókat egy diósgyőri Penny áruházban, hogy megtarthassa az ellopott szeszes italokat. A Miskolci Járásbíróság letartóztatását rendelte el a rablással gyanúsított személynek.

A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint a gyanúsított öt üveg szeszesitalt rejtett el a bevásárló táskájában, miután eltávolította azokról a biztonsági csipogókat egy miskolci üzletben. Amikor fizetés nélkül próbált távozni, a biztonsági őr észrevette és megakadályozta a továbbhaladását, majd egy másik helyiségbe kísérte. A férfi ekkor rántott elő egy kést, és megszúrással fenyegetőzve próbálta megőrizni a lopott italokat, így sikerült kijutnia az épületből.

Az incidens után a biztonsági őrök és egy vásárló üldözőbe vették a gyanúsítottat, aki továbbra is fenyegetőzött a késsel. A menekülés során azonban elesett, elejtette a kést, és ekkor a biztonsági őrök utolérték. Őrizetbe vételéig a helyszínen tartották. A bíróság a szökés, elrejtőzés és a bűnismétlés veszélye miatt döntött a letartóztatás mellett.