A Blikk nyereményjátéka továbbra is izgalmakat ígér!

Ne maradjon le a Blikk nyereményjátékának izgalmas lehetőségeiről, ahol még számos klassz utalvány vár gazdára a hónap végéig! Kaparjon, és ajándékozza meg magát vagy szeretteit!

A győri Bödör András és felesége, Éva már átélhették a nyereményjáték örömeit, hiszen ők egy 50 ezer forintos élelmiszer utalvány boldog tulajdonosai lettek. Éva és András elmondása szerint sosem nyertek korábban, így az utalvány különösen nagy örömet jelent számukra, főleg a jelenlegi árak mellett, és lányuk közelgő születésnapja alkalmából remélik, hogy a főnyereményt is megnyerhetik.

A játékban való részvétel egyszerű: vásároljon egy Blikket, kaparja le a címlapon található matricát, és ha három azonos ikont talál, Ön a nyertesek között lehet! A nyeremények között élelmiszer-, barkácsáruház-, cipő-, ruha-, drogéria utalványok, valamint banki utalványok találhatók.

Ha szerencsés volt, hívja a 06-1-488-5565-ös telefonszámot a megjelenés napján 9:00 és 18:00 óra között, szombaton 9:00 és 14:00 óra között, és adja meg a matricán található egyedi 9 jegyű kódot. Ha vasárnap nyert, hétfőn jelentkezhet a nyereményért.

Ne csüggedjen, ha nem nyert, mert a nyeretlen matricák is értékesek lehetnek! Gyűjtsön össze három darabot, válaszoljon helyesen a tudásalapú kérdésre, és küldje be őket a 1122 Budapest, Városmajor u. 11. címre, vagy töltse fel a kódot a weboldalunkon.

A beküldési határidő 2024. július 23., a sorsolás pedig 2024. július 24-én 11 órakor lesz. Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget, kaparjon és nyerjen Ön is!