Varga Viktor és Zsembera Liliána szakítása

Közel négy év együttlét után szakított Varga Viktor és Zsembera Liliána. A táncművész szerint eltérő jövőképek vezettek a kapcsolatuk végéhez, de a szakítás ellenére jóban maradtak.

Két évvel ezelőtt még együtt nyerték meg a Párharc című műsort, de most véget ért a kapcsolatuk. Zsembera Liliána a Blikknek elmondta, hogy az elmúlt hónapokban felmerült problémákat nem sikerült megoldaniuk, és bár konfliktus nélkül, de különváltak az útjaik. "Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink. Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit hoz a jövő. Bármi megtörténhet..." – nyilatkozta Zsembera Liliána.

A táncművész hozzátette, hogy a kapcsolatuk mindig is hullámzó volt, és bár majdnem négy évig tartott, most elfogadta, hogy véget ért. "Tudomásul vettem, hogy ebben ennyi volt, és nem érzem magam rosszul, amiért véget ért. Most sodródom az élettel, és igyekszem abból a legtöbbet kihozni, ami éppen van. Sok kihívás van előttem, a munkám és a kiskutyám pedig leköti minden időmet. Azt gondolom, a körülményekhez képest jól vagyok és várom, mit hoz majd az élet" – mesélte Zsembera, aki énekesi karrierre vágyik. Varga Viktor a szakításról nem kívánt nyilatkozni.