A Tulsa King sorozat második évada hamarosan a képernyőkön

A SkyShowtime bejelentette, hogy a Sylvester Stallone által alakított Tulsa King című sikersorozat második évada szeptember 18-tól lesz elérhető a platformon, és az új évad első teaserét is közzétették. A sorozatot jelenleg Oklahomában és Atlantában forgatják, a vezető producerei pedig Taylor Sheridan, Terence Winter és Craig Zisk, akik mind Oscar®-jelöltek, valamint az MTV Entertainment Studios és a 101 Studios gyártja.

A második évadban Dwight karaktere, akit Stallone játszik, és csapata tovább erősítik pozícióikat Tulsában, miközben új kihívásokkal néznek szembe, beleértve a Kansas City-i maffia és egy befolyásos helyi üzletember fenyegetéseit. Dwightnak meg kell küzdenie a családja és csapata biztonságának megőrzéséért, miközben igyekszik minden ügyét kézben tartani, és még New Yorkban is vannak befejezetlen ügyei.

A sorozatban számos neves színész tűnik fel, többek között Martin Starr, Jay Will, Max Casella, Vincent Piazza, Tatiana Zappardino, Annabella Sciorra, Neal McDonough, Frank Grillo, Domenick Lombardozzi, Andrea Savage, Garrett Hedlund és Dana Delany. A producerek között szerepel David C. Glasser, Ron Burkle, Bob Yari, David Hutkin, Sylvester Stallone, Braden Aftergood és Keith Cox, a sorozatot pedig a Paramount Global Content Distribution forgalmazza.

A Tulsa King Taylor Sheridan egyre növekvő televíziós világának része a SkyShowtime platformon, amely olyan sorozatokat foglal magában, mint az 1883, a 1923, a Mayor of Kingstown, a Lawmen: Bass Reeves, a hamarosan induló Landman, a Lioness második évada, amely jelenleg is készül, valamint a Yellowstone összes öt évada.