Új strand nyílt Budapesten

A nyári hőségben új szabadtéri fürdőhelyen hűthetik le magukat a budapestiek, ugyanis június 25-én megnyitotta kapuit az Újlak utcai strand. A nyitást eredetileg néhány nappal korábbra tervezték, de műszaki problémák, köztük egy csőtörés miatt csúszott az időpont, azonban a karbantartási munkálatok és a problémák elhárítása után végre fogadhatja a látogatókat.

A strand minden nap reggel 9 órától este 8 óráig tart nyitva, így a fürdőzni vágyó vendégek egész nap élvezhetik a víz hűsítő örömeit. Az Újlak utcai létesítmény különösen a 17. kerületi lakosok számára jelent megkönnyebbülést, mivel így nem kell messzire utazniuk a nyári frissüléshez.

A belépőjegyek ára a következőképpen alakul: felnőtteknek 2200 forint, diákoknak és nyugdíjasoknak 1200 forint. Emellett többféle kedvezményes jegytípus és családi belépő is kapható, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőséget.

A strand medencéje 1 méter mély és 26 fokos, míg a gyermekpancsoló 30 fokos vízhőmérséklettel várja a kicsiket. A strand mellett található fedett uszoda is, ahol további szolgáltatásokat, mint az infraszauna, finn szauna, masszázs, szolárium, valamint pedikűr és manikűr is igénybe vehetők.

Azok számára, akik aktív kikapcsolódásra vágynak, ping-pong asztal, strandröplabda pálya áll rendelkezésre, a gyerekek pedig a homokozóban találhatnak szórakozást.