Heti horoszkóp: az Oroszlán nagyot léphet előre a karrierjében, a Szűz ne kotyogja ki a titkait

A Blikk nagy heti horoszkópjából most megtudhatja, mit ígérnek önnek a csillagok a következő napokra.

A Kos számára új kapcsolat kezdődhet, ha a jelenlegi nem kielégítő, és a kardioedzés, valamint a megfelelő folyadékbevitel javasolt az egészségük érdekében. Munka és pénzügyek terén figyeljenek a női főnökökkel és a hatalom embereivel való kapcsolatokra.

A Bika jegyűek a Hold, Mars és Uránusz együttállása miatt különösen jól érezhetik magukat, de vigyáznak a hormontermelésükkel és a veséjükkel kapcsolatos problémákra. Pénzügyi tévedéseik ismétlődhetnek, így érdemes odafigyelniük az anyagiakra.

Az Ikrek fokozott szexuális vágyat érezhetnek, ami kellemes estéket eredményezhet, de a Plútó szembenállása miatt lelkileg nyugtalanok lehetnek. Munkahelyi változások is várhatóak a Merkúr és Plútó konstellációja miatt.

A Rák jegyűekre nyugtalanság, belső feszültség és idegesség várható az Uránusz, Hold és Mars hatása miatt. Egészségükre a kemény sport és a levendulás bedörzsölés lehet jó hatással, míg munkahelyi feszültségekkel kell szembenézniük.

Az Oroszlánok érzelmileg túlfűtöttek lehetnek a Vénusz kedvező hatása miatt, de a Merkúr gátlásai miatt óvatosnak kell lenniük. Karrierjükben előrelépés várható, ha az emberi kapcsolatokra építenek.

A Szűz jegyűeknek jobb, ha visszafogják magukat a beszédben, hogy ne árulják el titkaikat. Egészségükre a hangszálak túlerőltetése és a szívproblémák jelenthetnek veszélyt, míg munkájukban új kihívásokkal kell szembenézniük.

A Mérlegekre a Merkúr és Plútó konstellációja miatt változások várnak a szerelemben, és a hűtés ártó hatásai miatt egészségügyi problémák léphetnek fel. Munkájukban a kisebb betegségek is kihathatnak a teljesítményükre.

A Skorpióknak a szerelemben tanulniuk kell valamit, amire a hátráló Merkúr hívja fel a figyelmüket. Egészségükre a fejfájás és fizikai sérülések jelenthetnek veszélyt, míg gondolkodásmódjukat kell megváltoztatniuk a munkában és pénzügyekben.

A Nyilasok népszerűsége miatt kevés idejük maradhat a magánéletre, és egészségükre a túlzások és a felfúvódás jelenthetnek veszélyt. Munkájukban a túlvállalás és a szétszórtság okozhat problémát.

A Bakoknak önuralomra van szükségük a kapcsolatukban, és egészségükre a Jupiter hatása miatt a hányás és hasmenés jelenthet veszélyt. Munkájukban a túlterheltség miatt szükség lehet szabadságra.

A Vízöntők szerelemben feloldódhatnak, de egészségükre az alkoholfogyasztás jelenthet veszélyt. Munkájukban háttérbe szorítottságot érezhetnek, de ez lehetőséget ad a tanulásra és a későbbi előrelépésre.

A Halaknak utazás javasolt a szerelemben, egészségükre a torna és a napozás lehet jó hatással, míg munkájukban a változásra van szükségük a túl sok ülőmunka és a stressz miatt.