Elvitelre #73: Lajos nagy, Emmanuel kicsi és egy kis foci-Eb kommentár?

Az Elvitelre podcast legújabb részében a francia választásokat, I. Lajos királyt és a foci-Eb kommentátori alternatíváját veszik górcső alá a HVG hetilap és hvg360 tartalmaiból válogatva.

Az Elvitelre, a HVG hétzáró podcastja ismét jelentkezik, amely a múlt hét legérdekesebb HVG-s és hvg360-as cikkeiből szemezget. A hallgatóknak csupán el kell indítaniuk a podcastot a háttérben, és máris élvezhetik a szerzők elemzéseit és írásait.

Ezen a héten a francia nemzetgyűlési választások kezdetét és a történelemértékelő sorozat legújabb részét ismertetik, amelyben I. Lajos király életútját és tetteit értékelik. Emellett egy különleges témát is érintenek: a németországi foci-Eb kommentátori alternatíváját, amelyet Magyarország egyetlen tarsolyrappere, Dé:Nash és két másik rapper, Lil Frakk és Gége kínálnak a közönségnek.

A HVG Podcastokat több platformon is követhetik és hallgathatják meg az érdeklődők, többek között a Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts, SoundCloud és YouTube csatornákon keresztül. Emellett lehetőség van feliratkozni az Elvitelre csatornájára a Spotify, Apple Podcasts és Google Podcasts szolgáltatásokon keresztül.

A foci-Eb kommentátori alternatívájáról szóló részben Dé:Nash bejelentette, hogy a hétfői francia-belga meccset a hagyományos sportkommentátorok helyett ők hárman fogják kommentálni. Az érdeklődőknek csupán le kell némítaniuk a meccs közvetítését, és már hallgathatják is a rapperek szakszerűtlen, ám szórakoztató kommentárját Dé:Nash YouTube-csatornáján, ahol a meccs előtt fél 6-kor kezdődik majd a felvezető műsor.