Marija Zadravec, a szex-Eb győztese új BMW-t és műtéteket finanszírozott nyereményéből

A svédországi nem hivatalos szex-Európa-bajnokság győztese, a horvát felnőttfilmes Marija Zadravec, művésznevén Sweet Mery, életét teljesen megváltoztatta a versenyen elért siker.

A tavaly nyáron megrendezett esemény sokakat távol tartott a részvételtől, de Marija Zadravec nem adta fel, és végül megnyerte a versenyt. A 27 éves horvát származású, Németországban élő pornószínésznő egy millió eurós, azaz körülbelül 400 millió forintos nyereményből új BMW-t vásárolt, vállalkozásába fektetett, valamint mellnagyobbító és orrplasztikai műtéteket is finanszírozott.

Marija Zadravec elmondása szerint az Európa-bajnoki cím megszerzése óta jelentősen nőtt a népszerűsége, gyakran szerepel tévéműsorokban, interjúkat ad, és a forgatási díjai is emelkedtek. Az emberek az utcán is gyakran gratulálnak neki, ami tovább erősíti pozícióját a felnőttfilmek világában.

A szex-Eb győztese már a következő versenyre, a stockholmi szex-Európa-bajnokságra készül, amelyre szeptemberben kerül sor. Marija Zadravec címvédésre törekszik, és újra meg akarja hódítani Európa legnagyobb lepedőakrobatája címet.