Jákob Zoltán a híradóban?

Jákob Zoltán, Magyarország egyik leggazdagabb embere, aki eddig sosem vállalt műsorvezetői szerepet, most a TV2 Tények stúdiójából jelentkezett be. A Crystal Nails fejeként ismertté vált milliárdos, aki korábban a Nagy Ő műsorban is feltűnt, most új oldalát mutatta meg a közönségnek híradósként.

Jákob Zoltán a gazdagságát nem szokta fitogtatni, ehelyett jótékony célra fordítja vagyonának egy részét. Alapítványán keresztül segíti a rászorulókat, és adományokat juttat különböző intézményeknek. Emellett közösségi média oldalain keresztül is gyakran meglepi követőit, és egy étrendkiegészítő csomagot is létrehozott, hogy támogassa a fogyni vágyókat.

A TV2 nézői már láthatták korábban is, de műsorvezetőként ez volt az első alkalom, hogy a Tények stúdiójából jelentkezett. Instagram-oldalán mosolyogva számolt be az új kihívásról, és csupa jó híreket osztott meg a rajongóival, például egy férfiról és egy nőről, akik első látásra egymásba szerettek.

"Ilyen lenne a napindító 'CSUPAJÓ HÍREK', ha én lennék a hírmondó" - fogalmazott Jákob Zoltán a bejegyzésében, ezzel is jelezve, hogy pozitív hírekkel szeretne naponta köszönteni.