Pokrócba csomagolt tévélopás a fővárosban

Egy szabadnapos készenléti rendőr, Molnár Zsolt r. őrnagy fogta el azt a férfit, aki pokrócba csomagolva próbált ellopni egy televíziót egy budapesti üzletből.

A Készenléti Rendőrség Műszaki és Üzemeltetési Igazgatóságának egyik szabadnapos munkatársa, Molnár Zsolt r. őrnagy június 26-án délután vásárlás közben figyelt fel egy gyanús férfira, aki egy pokróccal letakart tárgyat próbált kicsempészni az üzletből. Az üzlet alkalmazottai azonnal üldözőbe vették a tolvajt, amit észlelve a rendőr az autójához sietett és követni kezdte őket.

A bolti dolgozók egy közeli benzinkútnál utolérték a lopással gyanúsított férfit, és megpróbálták visszaszerezni az ellopott tévét. A helyszínre érkező készenléti rendőr, Molnár Zsolt azonnal szolgálatba helyezte magát, és bár a férfi többször is megpróbálta elkerülni az intézkedést, a rendőr végül visszatartotta és átadta a kiérkező járőröknek.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. Kerületi Rendőrkapitányságán a férfi ellen lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, ahol a férfit kihallgatták.