Pogány Induló őszintén beszélt függőségéről a Budapest Park koncertjén

Szirmai Marcell, ismertebb nevén Pogány Induló, a Budapest Park színpadán először lépett fel azután, hogy júniusban kórházba került szívproblémák miatt. A szerdai koncerten a rapper őszintén beszélt a közönségnek a függőségéről és arról, hogy az egészsége érdekében felhagyott a tiltott szerek használatával.

Szirmai Marcell, aki Pogány Induló művésznéven vált ismertté, a Budapest Parkban adott koncertet, ahol elmondta, hogy egészségi állapota miatt már nem fogyaszt tiltott szereket. A rajongók már korábban is tudtak a rapper néhány héttel ezelőtti rosszullétéről, amelyet pánikroham okozhatott. A 19 éves előadó korábban közösségi oldalán jelezte, hogy leáll a drogokkal, amit a koncerten is megerősített. "Egy ideje tiszta vagyok, a szervezetem miatt. Nem akarom magam tönkre tenni ilyen fiatalon," mondta a rapper, beszédét pedig a közönség hatalmas ovációval fogadta.

A koncerten Pogány Induló mellett Ekhoe is színpadra lépett, és míg ő énekelt, Pogány a színpad végébe vonult és lefeküdt a földre. A rajongók szerint a rapper próbált úgy tenni, mintha minden rendben lenne, de látszott rajta, hogy még nem áll készen a teljesítményre. "Bő egyórás volt a koncert, amin csodálkoztam, mert a Parkban általában hosszabbak a fellépések," nyilatkozta egy rajongó, aki hozzátette, hogy a közönség percekig kiabált és tapsolta vissza őket, de ráadás már nem következett.

A Reddit közösségi oldalon is megosztották véleményüket a koncertről. Egyesek meglepődtek azon, hogy Ekhoe mennyi időt töltött a színpadon, mások pedig Pogány állapotáról értekeztek, azt sugallva, hogy a rapper kimerültnek tűnt.

Pogány Induló és menedzsmentje nem kívánt nyilatkozni a témában, de egy közeli forrás szerint Marci jól halad a változás útján. "A legfontosabb, hogy felismerte a problémát, és szeretne ezen változtatni. Jól halad, nagyon ügyes és kitartó, a szerettei és rajongói pedig mindenben támogatják, és ez erőt ad neki," mondta az informátor.