Manuel, a börtönből szabadulva, pólóit népszerűsíti

"Visszatértem" - így jelentkezett be Manuel az Instagramon, nem sokkal szabadulása után, ahol három hét fogházi büntetését töltötte egy 2017-es ügy miatt.

Az énekes már aktívan hirdeti azokat a pólókat közösségi oldalán, amelyek hátulján a "FRE MNL" felirat, azaz "Szabad Manuel" olvasható, míg az elején saját arcképe látható símaszkban. Manuel egyelőre nem nyilatkozott a börtönben töltött időről, de Aurelio, a korábbi VV-győztes, aki szintén két évet töltött börtönben, örömét fejezte ki az énekes szabadulása kapcsán. "Csípem Manuelt, örülök, hogy kinn van. Nem vagyunk közeli barátok, de szerintem ez a három hét kibírható volt, nem hiszem, hogy nagyon megsínylette volna" - mondta Aurelio a Blikknek, hozzátéve, hogy Manuelnek a jövőben kerülnie kellene a nyilvános füvezést és az adománygyűjtő perselyekhez való sóvárgást.

Manuel bevonulása előtt Instagramon azt írta, hogy közel egy hónapos szabadságvesztését kell megkezdenie egy régi ügy miatt, amely egy 2017-es eset, amikor őt és néhány barátját letartóztatták egy kevés marihuánával. "Azért árnyaltabb a sztori, szóval, ha kijöttem, adok valahol egy interjút ezzel kapcsolatban" - ígérte az énekes, hozzátéve, hogy a pólókat először csak barátainak készítette, de végül úgy döntött, hogy eladja őket, és a bevétel egy részét a Noé Állatotthon Alapítványnak ajánlja fel.

Az állatotthonnak való adományozás nem véletlen, hiszen Manuel korábban is érintett volt egy botrányban, amikor két barátjával együtt ellopta a Noé Állatotthon adománygyűjtő ládáját. A bíróság 50 óra közmunkára ítélte őket, amit nyolc hónapon belül kellett ledolgozniuk. Habár Manuel ígéretet tett arra, hogy az állatmenhelyen végzi el a közmunkát, ezt nem tartotta be. Később azonban pénzügyi támogatással együtt rendezte tartozását az alapítványnál.