Az új Nosferatu-film első előzetese megérkezett

Az év végi premierig még várnunk kell, de a rajongók már most belepillanthatnak, hogyan éled újra a Nosferatu című klasszikus a vásznon Robert Eggers rendezésében.

A filmtörténet egyik meghatározó alkotását, a Nosferatu című filmet, amelyet korábban Tod Browning (1922), Werner Herzog (1979), majd Francis Ford Coppola (1992) is megfilmesített, Robert Eggers hozza vissza a nagyközönség elé. Eggers, aki A boszorkány, A világítótorony és Az északi című filmekkel már bizonyította rendezői tehetségét, most a Drakula-történet új adaptációjával készül meghódítani a mozikat.

Az első előzetesből bár konkrét részletekre nem derül fény, a rajongók már láthatják Bill Skarsgårdot, aki Orlok gróf szerepében tűnik majd fel, valamint Willem Dafoe is megjelenik a képkockákon. Emellett Nicholas Hoult és Lily-Rose Depp is szerepet kapnak a várva várt produkcióban.

A film hivatalos Twitter-oldalán megosztott bejegyzés így szól: "Ő jön. NOSFERATU. Egy Robert Eggers film. Csak a mozikban ezen a karácsonyon.". A rajongók tehát karácsonykor ülhetnek be a mozikba, hogy szemtanúi legyenek Eggers új alkotásának bemutatkozásának.